diumenge, 16 de novembre del 2008

Gall dindi al whiski


Ingredients:Un gall dindi d'uns tres quilos, una ampolla de whisky, unes tires de cansalada viada, oli d'oliva, sal i pebre.


Preparació:


Pas u: omplir el gall dindi amb la cansalada viada, lligar-lo, salpebrar i tirar-li un raig d'oli d'oliva.


Pas dos: Preescalfar el forn a 180 graus durant deu minuts.


Pas tres: servir-se un vas de whisky per fer temps.


Pas quatre: posar el gall dindi al forn quan estigui assolida la temperatura.


Pas cinc: Servir-se un altre vas de whisky, beure-se'l i estar pendent del forn amb ulls lleugerament extraviats.


Pas sis: Bosar el terbostat a 150 grams graus i esberar vint binuts.


Pas set: Servir-se un aldre pas, alte sab, e jigual, do me sut.


Pas 8: al cap duna toneta, fornir l'obert ber condrolar i tirar un aget de gai al guiski i un atre pe mi.


Pas 9: Donali la volta al gall i cremase la ba al tancar el fon, mede!...


Passss 10: Intentar asseures en una cadida i servirrrse unsss goootets bentres passen els binuts...


Pars 11: Getigar el gai del fong i gecullilu del tega amb un gap, empentan ap un plat, fafata o lo que sia.


Fas 12: Fotresss una otia al patinag amb la gassa.


Fasss 13: Indendar aiecase sens dexa l'ampoia i depre de vari intents, decidri que al tega s'esta de coionts.


Passss 14: apuar l'ampoia i agogegase fins a llit i domigse.


Pas 15: Al matí següent, prendre abundant cafè per a l'inexplicable maldecap, menjar-se el gall dindi fred amb un cassó de maionesa perquè no estigui tan sec i la resta del dia dedicat a netejar l'estropellament que algú, inexplicablement, ha organitzat a la cuina.

7 comentaris:

pericogranollers ha dit...

pues yola verdad obviare varios pasos de estos e ingredientes y me mborrachare directamente con el wisky asi evitare pegarle fuego a la cocina ,total ,coño por que complicarse tanto la vida para pillar un puntito de wisky,no nos queramos complicar tanto la vida y disfrutemos(del wisky digo ,porque del espanyol mas bien poquito hoy) jejejejejeje.............saludos

Anònim ha dit...

Quan marxem de Montjuïc tornaré a cuinar. Domènec

Tot Barcelona ha dit...

El guiskis.......¿ de que marca ?

alas ha dit...

jajajaj
:)

Unknown ha dit...

Y lo mejor de la receta es que sirve para cualquier plato que vaya al horno.
Aunque mejor como P.Granollers, me tomo el güisqui y paso de cocinar, y de limpiar después la cocina

òscar ha dit...

espectacular i alegra recepta. puc seguir els mateixos passos però obviant el gall d'indi?

Lastienditas ha dit...

Això anava a dir jo! M´estimo més pollastre! ;)