dimarts, 26 de maig del 2009

Cap a Sigean











Amb en Joan, amic de l'ànima des de l’infantesa, un artista dibuixant i millor persona
Divendres 22 de maig,tres quarts de vuit del mati. Quatre autocars de la fageda surten d’Olot en direcció a Sigean. Es el dia de l’excursió anual. Finca tancada i no es fa ni un sol iogurt. Prop de les deu arribem a la reserva africana. Cua per entrar. Ens assabentem que a França és un dia festiu. Primer fem el recorregut dins l’autocar. Veiem estruços, que molt encuriosits es passegen enmig dels cotxes, ossos, zebres, girafes. Arribem al parc dels lleons, o millor dit del lleó i unes poques lleones. Dormen damunt un turonet. El guia ens explica que els lleons solen dormir vint hores diàries i que les poques que es passen desperts gairebé copulen tota l’estona. Quina barbaritat d’animal. Contràriament al que molts pensàvem tampoc són ells els encarregats d’anar a buscar aliment, ho fan les femelles mentre els vigilen el territori que s’han fet seu.
Després de la passejada en bus, fem un llarguet recorregut a peu. En Cristóbal, que estrena càmera fotogràfica, recull la seqüència d’un elefant, que es refresca mentre amb en Joan contemplem aquell enorme animal.
Per sort el sol no vol acabar de sortir i ens estalviem passar el dia xafogós que ens temíem. Pel camí els nostres ulls veuen altres bestioles, cocodrils, tortuges... Són gairebé les dues i anem a dinar a Narbonne. L’excursió ha de continuar a la tarda amb una sessió de cinema a Girona però l’accident d’un camió a l’autopista que ens hi té retinguts una llarga estona trastoca els plans. Aturada en una àrea de servei i berenar de coca i xocolata. Es va fent tard i tornem a Olot. Ha estat un dia especial.

2 comentaris:

Eva ha dit...

Ostres, jo hi vaig estar pel pont de maig. La veritat és que val la pena. Boniques fotos. Me n'alegro de que ho passessis bé.
Petons.

Tot Barcelona ha dit...

Caramba con el Sr Joan...¡ sabe elegir bien la compañía femenina ¡...toy rabiao ...¡ummm¡