dissabte, 28 de març del 2009

Colors que comuniquen



Taronga:
Estimula la creativitat, la comunicació i el sentit de l'humor. Ajuda a la salut emocional i a reduir prejudicis. En publicitat s'utilitza sovint per aliments i joguines.

Groc: Estimula l'intelecte, elimina el cansament mental i és antidepresiu. En excés pot generar massa activitat mental i perturbar. Els nadons ploren més en habitacions d'aquest color. Es un reclam per l'atenció.S'usa per promoure productes cars.

Vermell: Estimula el sistema nerviós. Desperta els sentits, les passions, propicia activitat, amor, i poder creatiu. En excés pot provocar massa agitació i tensió.Donat que s'associa a l'energia s'utilitza en anuncis de cotxes, esports i begudes energètiques.

Verd: Color de la natura per excel·lència. Refresca i és un calmant tant a nivell físic com psíquic.Té efectes sedants i estimula la compassió però en excés crea energia negativa. Serveix per promoure turisme rural, activitats a l'aire lliure i si és fosc productes financers.

Blau: Color de la tranquilitat,la calma, l'estabilitat, la seriositat i l'ordre. Enforteix la intuició. Emprat per anunciar alta tecnologia

Gris: S'associa a l'estabilitat, inspira creativitat i simbolitza l'èxit.

Blanc: Seguretat, puresa. Molt usat en medicina i amb productes relacionats amb la salut.

Negre: Poder, elegància, misteri, formalitat.En excés és intimidatori.

4 comentaris:

pericogranollers ha dit...

blanquiazul,el color del sufrimiento,la pasion y el sentiment aaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhhhhhh..............pero coño que bonito es ,saludos y bienvenida de nuevo

Guspira ha dit...

I el lila, què simbolitza?
Per cert, tens una caseta molt acollidora...

Tot Barcelona ha dit...

Ostras peri ganollers...me ha gustado el remate del "rodolí "..jejeje Ahhh, los colores....los colores...

Ester ha dit...

Benvingut també P.Granollers.
Guspira,el lila, s'associa a la veritat i és el color del feminisme en honor a 126 dones que varen morir el 1910 en un incendi a Massachusetts en una fàbrica textil mentre treballaven amb teles d'aquest color i durant una manifestació a favor dels seus drets.
http://www.cronica.com.mx/nota.php?id_nota=420018