dilluns, 29 de desembre del 2008

I tu, a qui fotries un cop de sabata?


Primer va ser un periodista iraquià contra en Bush, després una veïna de Barcelona contra la secretaria de vivenda de la Generalitat, Carmen Trilla. I segur que de zapatazos en vindran més. És l’efecte mimètic de les notícies. I tu ? A qui fotries un cop de sabata? Qui seria la teva víctima: ZP, Rajoy, Montilla, Mas, Chaves, Rouco Varela... això sí sense fer mal!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Opino que necessitem els polítics, tot i que hi hagi molt a criticar. La Carme Trilla (més tècnica que política) no s'ho mereix: s'ha desviscut per l'habitatge públic a Catalunya. Jo llançaria una sabata a alguns polítics de tots els colors, però també als especuladors (promotors o forners), als banquers que han enredat a qui mai podia arribar a pagar un crèdit, als hipòcrites, als faltats d'ètica (personal o professional), als egoistes que no donen res ni fan mai res per als que tenen poc, etc.

Unknown ha dit...

Como bien dice Quin solet! hay tantos a quienes "fotre" un zapatazo que no habría suficientes zapatos en el mundo, ni tiempo para lograrlo.

Por eso creo que es mejor que cada uno dedique sus energías a lograr no ser merecedor del zapatazo, aunque sea sólo simbólico

Tot Barcelona ha dit...

Yo hace tiempo que ya voy descalzo...

Unknown ha dit...

Quien fuera un cienpies para lanzar todos los zapatazos que se me están ocurriendo!

pericogranollers ha dit...

visto y oido la misa que se montaron en madrid el otro dia ,a rouco varela sin ninguna duda,saludos