dilluns, 29 de desembre de 2008

I tu, a qui fotries un cop de sabata?


Primer va ser un periodista iraquià contra en Bush, després una veïna de Barcelona contra la secretaria de vivenda de la Generalitat, Carmen Trilla. I segur que de zapatazos en vindran més. És l’efecte mimètic de les notícies. I tu ? A qui fotries un cop de sabata? Qui seria la teva víctima: ZP, Rajoy, Montilla, Mas, Chaves, Rouco Varela... això sí sense fer mal!

6 comentaris:

Quin solet! ha dit...

Opino que necessitem els polítics, tot i que hi hagi molt a criticar. La Carme Trilla (més tècnica que política) no s'ho mereix: s'ha desviscut per l'habitatge públic a Catalunya. Jo llançaria una sabata a alguns polítics de tots els colors, però també als especuladors (promotors o forners), als banquers que han enredat a qui mai podia arribar a pagar un crèdit, als hipòcrites, als faltats d'ètica (personal o professional), als egoistes que no donen res ni fan mai res per als que tenen poc, etc.

perico consorte ha dit...

Como bien dice Quin solet! hay tantos a quienes "fotre" un zapatazo que no habría suficientes zapatos en el mundo, ni tiempo para lograrlo.

Por eso creo que es mejor que cada uno dedique sus energías a lograr no ser merecedor del zapatazo, aunque sea sólo simbólico

Miquel ha dit...

Yo hace tiempo que ya voy descalzo...

Carlos-Corogol ha dit...

Quien fuera un cienpies para lanzar todos los zapatazos que se me están ocurriendo!

pericogranollers ha dit...

visto y oido la misa que se montaron en madrid el otro dia ,a rouco varela sin ninguna duda,saludos

intelligence ha dit...

gucci vintage
gucci online
gucci fashion
gucci uk
gucci bags