dilluns, 14 de febrer del 2011

74 llocs de treball nous en 3 anys





















La Fageda crea 74 llocs de treball nous en 3 anys
Ha tancat l'any amb un increment de facturació del 10%, fins a 10,7 milions
Girona - Imma Bosch

La cooperativa La Fageda de Santa Pau ha tancat el 2010 amb un augment de facturació del 10 per cent respecte a l'exercici anterior, fins a 10,7 milions d'euros. Aquesta dada, però, està pendent de l'auditoria de comptes i de la seva aprovació per l'assemblea general de socis.


La secció de iogurts i postres, que representa un 85 per cent de la facturació, ha crescut un 6,4 per cent. La resta de la facturació es deu principalment a la jardineria, que ha tingut un 6 per cent d'increment, i al taller d'objectes de regal, amb un augment del 54 per cent. La puja més important, segons asseguren els representants de l'empresa, però, prové de la nova secció de gelats a la fàbrica de Badalona, que “ha aconseguit vendre els 30.000 quilos de gelats previstos”.
Pel que fa a la xifra d'inversions, l'any passat va ser de 816.000 euros, prop de 60.000 dels quals van ser en medi ambient.

Durant el 2010, la cooperativa va crear vuit llocs de treball nous i ha trobat feina a 17 persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental en empreses de la Garrotxa, “gràcies al Servei d'Integració a la Comunitat impulsat conjuntament pel Consorci d'Acció Social de la Garrotxa”.

En total, des del 2008, La Fageda ha creat 50 llocs de treball a les seves instal·lacions i ha inserit 24 persones en empreses de l'entorn. D'aquests 74 llocs de treball nous, 55 corresponen a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental. Actualment, La Fageda dóna feina a 278 persones.


4 comentaris:

gatot ha dit...

enhorabona!

potser és el camí cap a una altra economia...

Tot Barcelona ha dit...

molt bé ¡¡¡

GAIA ha dit...

Gràcies per aportar-nos aquestes dades. Molt interessant.

Ester ha dit...

I que sigui així per llarg temps.